U kunt een overschrijving of een permanente opdracht maken naar de rekening :

BE71-0000-1437-2669
SPULLENHULP
Amerikaansestraat, 101
1050 BRUSSEL

U wenst ons een legaat te vermaken

Als u geld of goederen wil nalat Als u geld of goederen wil nalaten aan Spullenhulp moet u dit in uw testament laten vastleggen. De notaris is de meest geschikte persoon om u alle inlichtingen daarover te geven. U kan ook een eerste gesprek aanvragen bij onze eigen notaris. Hij zal u helpen om al uw wensen op een rijtje te zetten en ze in uw testament te verwoorden. Een testament kan trouwens op elk ogenblik gewijzigd worden en alleen het laatste is geldig.

Spullenhulp nam deel aan de campagne testament.be, die een reeks verenigingen en ngo’s samenbrengt die de toekomstige generaties een meer rechtvaardige wereld willen geven. en aan Spullenhulp moet u dit in uw testament laten vastleggen. De notaris is de meest geschikte persoon om u alle inlichtingen daarover te geven. U kan ook een eerste gesprek aanvragen bij onze eigen notaris. Hij zal u helpen om al uw wensen op een rijtje te zetten en ze in uw testament te verwoorden. Een testament kan trouwens op elk ogenblik gewijzigd worden en alleen het laatste is geldig. Spullenhulp nam deel aan de campagne testament.be, die een reeks verenigingen en ngo’s samenbrengt die de toekomstige generaties een meer rechtvaardige wereld willen geven.

Een fiscaal attest

image2-150x150

Een fiscaal attest zal u overgemaakt worden,in de maand maart van het jaar dat de stortingen volgt, indien deze een totaal van 40 Euro bereiken.
SPULLENHULP is erkend als lid van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving.Dit betekent dat wij aan de veeleisende criteria beantwoorden, van de ethische code die door deze vereniging werd uitgevaardigd, en die betrekking hebben op het volgende : de doorzichtigheid van de rekeningen, de klaarheid van bestemming van de fondsen, de eerbiediging van de wil van de schenker,…

Contacteer ons

Tel: 0477 68 01 93
Fax: 02 541 13 88
E-mailadres: donations@petitsriens.be