COVID-19

We blijven solidair bij Spullenhulp

Terwijl de luiken van onze winkels geleidelijk aan weer opengaan, blijft het hele Spullenhulp-team actief om hulp te bieden aan de meest kansarmen.

Onze textielcontainers zijn nog steeds beschikbaar voor jullie giften en de drop-off punten zouden binnenkort weer in gebruik moeten zijn. Onze sociale acties zijn echter nooit gestopt. Een dak boven het hoofd, een maaltijd, psychosociale en financiële hulp of simpelweg iemands aanwezigheid en steun zijn belangrijker dan ooit in deze zware tijd voor iedereen.

Een vrijwilligster die nu workshops leidt, een maatschappelijk werkster die voor een vrolijke noot zorgt in ons opvangtehuis, een donateur die zijn kleren thuis bewaart, een chauffeur die zijn ronde blijft doen om gedoneerde kleding op te halen …

Deze ongeziene periode bewijst weer maar eens dat de mensen van Spullenhulp één grote, bijzonder creatieve en vrijgevige familie vormen, die nu hechter is dan ooit.

Volg hun verhalen in deze uit het leven gegrepen stukjes menselijkheid, ook in tijden van lockdown.

Zin om te helpen?

We houden je uiteraard op de hoogte van de heropening van onze winkels. In de tussentijd help je het beste door in je kot te blijven, zodat we binnenkort weer samen kunnen zijn.

Wil je meer doen? Deponeer je gebruikte kleding in een van onze textielcontainers of doe online een financiële gift. Elke bijdrage is voor ons echt ongelooflijk waardevol. Samen komen we hier doorheen. Bedankt!

Vind een textielcontainer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Doe een gift
Delen op Facebook