De vzw Spullenhulp is enn onderneming in de sociale economie met als opdracht mensen
in moeilijkheden te begeleiden zodat ze hun autonomie op en duurzame manier herwinnen

Derniers articles

Wielerliefhebber ? Wij hebben u nodig !

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de heropening, na renovatie, van de fietswinkel!

Vanaf september zal de winkel Bike Paradise van Spullenhulp nieuwe vrijwilligers aanwerven om een handje toe te steken in zijn pas gerenoveerde lokalen.

Wij doen een oproep naar personen die enthousiast zijn, dynamisch en bereid zijn zich in te zetten gedurende minstens 6 maanden, tijd die nodig is om eventueel een vorming te krijgen en deze in de praktijk om te zetten.

Goed tweetalig NL/FR (ben je Nederlandstalig dan is het goed dat je je kunt uitdrukken in het Frans om je goed in de ploeg te kunnen integreren)

Geïnteresseerd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Sophie Motte, verantwoordelijke vrijwilligers op het nummer 0496/275 109 of mail naar sophiemotte@spullenhulp.be

1280px-dessin_technique_isometrique_-_vue_eclatee_velo_-_sous-titrage_francais_hd

juillet 23rd, 2014|

Textielbollen

Bulle-Jaune-150x150Dankzij de valorisatie van uw giften van kleding, kan Spullenhulp sociale diensten ontwikkelen ten voordele van de minderbegoede personen.
Om dit alles mogelijk te maken, rekenen wij op U! :
BESCHERM UW GIFTEN IN GESLOTEN ZAKKEN VAN MAX 60 L! zodat ze proper, droog en bijeen blijven. Dankzij dit gebaar kunnen we het sorteren van de goederen uit de kledingcontainers optimaliseren…

Plus d’info

Abonnement op de nieuwsbrief

Toutes les infos et les bons plans sur les magasins des Petits Riens